13 Ağustos 2015 Perşembe

Samsun Su Kayağı Merkezi

Yetkili Adı
: Samsun Sukay
Adres
: Atatürk bulvarı sahil yolu sukay no : 3
Şehir/İlçe
:

 Samsun / Canik

Telefon
: 0 530 232 29 49
Cep Tel
: 0 530 232 29 49
Faks
:
Sektörler
Spor Salonları ve Kulüpler , Diğer..
Email
: samsunsukay@gmail.com
Web
www.samsunsukay.com
Facebook
Facebook Sayfamız

Samsun Büyükşehir Belediyesi – Samsun SUKAY
Sukayağı merkezi Samsun SUKAY, karadeniz’de su kayağının tek adresidir. Kaliteli bir ses düzenlemesi ile donatılan tesis, müzik eşliğinde kayak yapmanın keyfini yaşatır.
Bir su kayağı merkezinde aradığınız herşeyi bulabileceğiniz tesiste su kayağı yaparken ve izlerken ayrı bir keyif alıyorsunuz,karadeniz’in mavisini doyasıya izleyebiliyorsunuz.
Büyük önder Atatürk’ü kurtuluş savaşı sırasında Samsun’a getiren Bandırma vapurunun(müze) hemen yanında bulunan sukayağı tesisi Bandırma plajı alanı içerisine kurulmuştur.Plaj için güvenlik kulvarları konulmuş ve Bandırma vapuru tarafına yakın olan kısım yüzmek isteyenler için ayrılmıştır.
Samsun – Ordu karayoluna 100mt mesafede kolay ulaşabileceğiniz bir yerdedir.
Hava alanına 25 dakika uzaklıkta,oteller bölgesine 2 – 5 km, şehrin hemen yanıbaşında tam donanımlı bir tesis olan Samsun SUKAY kablolu su kayağı merkezi dünyaya kapılarını açmıştır. Karadenizin ilk su kayak tesisi olan Samsun SUKAY, aynı zamanda Türkiye’nin deniz üzerine yapılan ilk ve tek kablolu su kayağı merkezi olma özelliğini taşımaktadır.
Samsun Büyükşehir Belediyesine ait olan tesis; sukayağı eğitim parkuru,plajı,kamp yapmak isteyenler için ve konaklamak isteyenler için karavan parkı,dinlenme ve izleme platformları,cafeleri,kablosuz internet ve voleybol sahası(plaj voleybolu) ile bir yaşam merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Yeni projelerle tam donanımlı bir su sporu merkezine dönüştürülmek için çalışmalar devam ediyor.
5 direkli 656 mt uzunluğunda kablo üzerine 7 adet taşıyıcı konularak tutunma ipi(handle) ile kayakçıları belirlenen hızla çeken (20 ile 60km/h arasında) sudan kabloya yüksekliği 11mt olan ve elektirikli bir motor ile çalışan bilgisayar, mekanik ve hava basınç mekanizma işlevleri ile birbirine entegre çalışan sistem ekonomik ve çevre dostudur.
Ana parkurda 5 adet atlama rampası bulunmaktadır ( küçük kicker(2),funbox,büyük kicker ,slider) ayrıca slalom sevenler için parkur uzunluğu idealdir.
Eğitim parkuru sukayağı boardlarının tamamı ile eğitim verilecek şekilde yapılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder