8 Ağustos 2015 Cumartesi

Exbilgi Market | Online Oyun Satışı | Rp Satın Al

Yetkili Adı
:
Adres
: Merkez
Şehir/İlçe
:

 Samsun / İlkadım

Telefon
:
Cep Tel
:
Faks
:
Sektörler
Sanal Mağazalar , Kerpe Web
Email
: oyun.exbilgimarket@gmail.com
Web
www.exbilgimarket.com
Facebook
Facebook Sayfamız

2007 yılında kurulmuş olan ve bu güne kadar müşterilerimize hizmet veren Dijital bir epin Sitesidir. Sitemize 7/24 ödeme yapabilir ve epin kodlu ürünleri temin edebilirsiz.

Knight Online, Metin 2, Silkroad Online, Cabal Online ile 2007 yılında başlamış olduğumuz yayın hayatımıza gelişen ve değişen oyun dünyasında müşterilerimize daima hizmet kalitesini benimsemiş ve müşteri haklılığını ilke edinmiş bulunmaktayız 2007 yılından bu yana bünyemize yeni çıkan oyunları katarak satış kapasitemizi geliştirmiş ve müşterilerimizin istegi doğrultusunda sitemizde satılmasını istediği oyunlara yer verilmiştir. Sitemizde 100 den fazla oyunun Satışı yapılmaktadır.

Her zaman en uygun fiyat ve en kaliteli ürün politikasıyla Exbilgimarket hizmetinizde. Exbilgimarket olarak her zaman sizlere en iyi hizmeti vermek için caba sarfettik. Exbilgimarket olarak siz değerli müşterilerimizle daha iyi iletişime geçebilmek için web sitemizi oluşturduk. Web sitemiz üzerinden bizle temansa geçebilir, firmamız ile ilgili yorum ve eleştirilerinizi bize iletebilirsiniz.

Hızlı

Güvenli 

Kesintisiz Alışveriş

Misyonumuz : Dürüstlük ilkelerinden ödün vermeden en kaliteyi en ucuza size sunmak
Vizyonumuz : Ürünlerimizin zamanında ve mağduriyetsiz teslim edilmesidir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder